Πεντικιούρ

 

 
 
Happy from head to toe!

Στο στούντιο Catewalk Nails δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην υγιεινή των ποδιών σας. Όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε στα άκρα σας, οι τεχνίτριές μας με πολυετή εμπειρία και γνώση του αντικειμένου, θα περιποιηθούν τα κουρασμένα και ταλαιπωρημένα σας πόδια, αφήνοντάς τα υγιή και ανακουφισμένα!
 
 
 
 

Υπηρεσία

 
 
 

Χρόνος

 
 
 

Τιμή

 
 
 
 
 

Απλό βερνίκι

 
Όταν απλώς θέλετε να βάψετε ή να αλλάξετε χρώμα στα νύχια των ποδιών σας γρήγορα και τέλεια!
 
 
 
10 mins
 
 
 
5€
 
 
 
 
 

Express

 
Περιλαμβάνει σχήμα, λείανση των νυχιών και βάψιμο με απλό βερνίκι από μία πολύ μεγάλη γκάμα χρωμάτων, αξιόπιστων εταιριών.
 
 
 
15 mins
 
 
 
7€
 
 
 
 
 

Κλασσικό

 
Αφού απολυμάνουμε και μουλιάσουμε τα πόδια, καθαρίζουμε τα επωνύχια, αφαιρούμε σκληρύνσεις και κάλους, κόβουμε, λιμάρουμε και βάφουμε τα νύχια. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με απολαυστικό μασάζ ενυδάτωσης με φυτικές κρέμες Avgerinos cosmetics.
 
 
 
45 mins
 
 
 
17€
 
 
 
 
 

Θεραπευτικό

 
Εάν σας ταλαιπωρούν νύχια που μπαίνουν στο δέρμα, υπερκερατώσεις, επίμονοι και οδυνηροί κάλοι, φτέρνες με ραγάδες ή σκισίματα, οι εξειδικευμένες τεχνίτριες του CwN θα αντιμετωπίσουν με υπευθυνότητα το πρόβλημα, χαρίζοντάς σας ευεξία και ανακούφιση.
 
 
 
60 mins
 
 
 
22€
 
 
 
 
 

Spa πεντικιούρ

 
Ποιοτικός χρόνος για τα πόδια σας! Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία του πεντικιούρ, η απόλαυση συνεχίζεται με απολέπιση γαμπών και πελμάτων, ενυδατική μάσκα και μασάζ, πάντα με τα φυτικά και σούπερ αρωματικά προϊόντα Avgerinos cosmetics.
 
 
 
60 mins
 
 
 
24€
 
 
 
 
 

Ημιμόνιμη βαφή

 
Αφού κόψουμε και λιμάρουμε τα νύχια στο σχήμα που επιθυμείτε, βάφουμε με ημιμόνιμο χρώμα. Η τέλεια λύση για νύχια ακαταμάχητα που διατηρούν τη λάμψη τους για πάνω από τέσσερις εβδομάδες!
 
 
 
20 mins
 
 
 
15€
 
 
 
 
 

Ημιμόνιμο πεντικιούρ

 
Ολοκληρώνουμε το κλασσικό πεντικιούρ βάφοντας με το ημιμόνιμο χρώμα που θα διαλέξετε μεταξύ των 300 και πλέον αποχρώσεων που διαθέτουμε. Πανέμορφα πόδια με λαμπερά νύχια που δεν χρειάζεται να περιμένετε να στεγνώσουν. Πολυμερισμός σε led λάμπα και έτοιμες στο μισό χρόνο!
 
 
 
45 mins
 
 
 
25€
 
 
 
 
 

Ημιμόνιμο Spa pedicure

 
Η διαδικασία του απολαυστικού spa pedicure ολοκληρώνεται με ημιμόνιμο βερνίκι. Ξεκούραση και εντυπωσιακή εμφάνιση, δύο σε ένα!
 
 
 
60 mins
 
 
 
32€