Τεχνητά Νύχια

 

 
 
Η γοητεία μιας γυναίκας περνάει και από τα χέρια της!
Η μέθοδος των τεχνητών νυχιών (ονυχοπλσστική) είναι ο απόλυτος σύμμαχός σας στην ανάδειξη της ομορφιάς και της καλαισθησίας των χεριών σας.

Τα επώνυμα και εγκεκριμένα υλικά που χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό και την εμπειρία και το ταλέντο των τεχνιτριών μας, εγγυώνται τα καλύτερα τεχνητά νύχια που είχατε ποτέ φανταστεί!
 
 
 
 

Υπηρεσία

 
 
 

Χρόνος

 
 
 

Τιμή

 
 
 
 
 

Επιμήκυνση με ακρυλικό (με φόρμα ή tips)

 
Η ιδανική λύση για όσες ταλαιπωρείστε απ τη βλαβερή συνήθεια της ονυχοφαγίας αλλά και για εσάς που απλώς λατρεύετε τα πολύ μακριά νύχια. Αποτέλεσμα φυσικό, εντυπωσιακό και με μεγάλη διάρκεια!
 
 
 
90 mins
 
 
 
35€
 
 
 
 
 

Επιμήκυνση με τζελ (με φόρμα ή tips)

 
Αναδείξτε τη θηλυκότητα των χεριών σας με ένα σετ χτιστών νυχιών με τζελ σε όποιο μήκος σας αρέσει και είναι το κατάλληλο για εσάς. Εξαιρετικά φυσικό και φίνο αποτέλεσμα!
 
 
 
90 mins
 
 
 
35€
 
 
 
 
 

Φυσική ενίσχυση (με ακρυλικό ή τζελ)

 
Αν τα νύχια σας είναι αδύναμα, λεπτά ή ξεφλουδίζουν μπορείτε να τα ενισχύσετε τοποθετώντας ακρυλικό ή τζελ στο μήκος που ήδη έχουν. Η εικόνα και η ποιότητα των νυχιών σας θα βελτιωθούν εντυπωσιακά!
 
 
 
75 mins
 
 
 
30€
 
 
 
 
 

Συντήρηση τεχνητών νυχιών (με ακρυλικό ή τζελ)

 
Κάθε 20-30 ημέρες, ανάλογα με το πόσο γρήγορα μακραίνουν τα φυσικά σας νύχια, θα πρέπει να γίνεται η συντήρηση των τεχνητών σας νυχιών. Περιλαμβάνει κατέβασμα του προηγούμενου υλικού, περιποίηση των επωνυχίων, συμπλήρωση του υλικού, διαμόρφωση του σχήματος των νυχιών και βάψιμο. Έτσι διατηρείτε τα χέρια σας άψογα και στυλάτα διαρκώς!
 
 
 
90 mins
 
 
 
35€
 
 
 
 
 

Χτιστό Babyboomer (γαλλικό ομπρέ)

 
 
 
+10 mins
 
 
 
+5€
 
 
 
 
 

Χτίσιμο σπασμένου νυχιού

 
Αποκατάσταση με ακρυλικό ή τζελ ενός σπασμένου φυσικού νυχιού ή επιδιόρθωση ενός τεχνητού νυχιού στο επιθυμητό σχήμα και μήκος και τα χέρια σας όμορφα και κομψά στη στιγμή!
 
 
 
10 mins
 
 
 
4€
 
 
 
 
 

Χτίσιμο νυχιού των ποδιών

 
Αν για οποιοδήποτε λόγο σας προβληματίζει η εμφάνιση ενός ή περισσότερων νυχιών των ποδιών σας, η ονυχοπλαστική θα σας δώσει τη λύση αποκαθιστώντας φυσικά την εικόνα τους.
 
 
 
15 mins
 
 
 
5€
 
 
 
 
 

Αφαίρεση τεχνητών νυχιών

 
Το πιο σημαντικό κομμάτι των χτιστών νυχιών είναι η σωστή και προσεκτική αφαίρεσή τους. Πρέπει να γίνεται πάντοτε σε επαγγελματικό χώρο, με τον κατάλληλο εξοπλισμό, από τους ειδικούς ώστε τα φυσικά νύχια να παραμένουν υγιή και χωρίς φθορά!
 
 
 
30 mins
 
 
 
15€
 
 
 
 
 

Αφαίρεση τεχνητών νυχιών & απλό ή ημιμόνιμο μανικιούρ

 
Την σωστή αφαίρεση ακολουθεί εξειδικευμένη περιποίηση νυχιών και επωνυχίων, σχηματισμός και βαφή των νυχιών.
 
 
 
60 mins
 
 
 
25€